Οι Gravitysays_i σε δύο φθινοπωρινά live

Οκτώ μήνες πέρασαν από την τελευταία φορά που απολαύσαμε τους Gravitysays_i στη σκηνή του Gagarin 205, παρέα με το αθηναϊκό γκρουπ των Misuse, ενώ αμέσως μετά το γκρουπ αποφάσισε να συγκεντρωθεί στην προετοιμασία του καινούργιου του υλικού. Μαζί με την κυκλοφορία του άλμπουμ “The Figures of Enormous Grey and the Patterns of Fraud”, σε συλλεκτικό βινύλιο, οι Gravitysays_i επανέρχονται με δύο εμφανίσεις μέσα στο Νοέμβριο, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Πρώτο ραντεβού, στο club του Σταυρού του Νότου, την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 21.30, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε για άλλη μία φορά κομμάτια και από τα δύο τους, αγαπημένα πια στο κοινό, άλμπουμ. Τη βραδιά θα ανοίξει ο Spyros Pan, με τις πρωτόγνωρες και μαγευτικές μελωδίες του Hang, ενός μεταλλικού σφυρήλατου κρουστού, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στο μουσικό να συνδυάζει ρυθμολογία με μελωδία. Με διάθεση αυτοσχεδιασμού, δεν αποκλείεται να τουε δούμε μαζί επί σκηνής…

Αθήνα – Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012 – ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ (club)

Opening act: Spyros Pan
Doors open: 21:30
Είσοδος: 10 €

Δεύτερος σταθμός, σημειώνεται η Θεσσαλονίκη, στην οποία για πρώτη φορά θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους, οι Gravitysays_I, κατόπιν μεγάλης προσμονής, τόσο από την πλευρά του μουσικόφιλου κοινού όσο και των ιδίων. Η ημέρα ορίζεται για το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012, στο Γαία Live, οπου θα εμφανιστούν μαζί με τον Jay-Jay Johanson, πολυαγαπημένο των θεσσαλονικιών, ο οποίος επιστρέφει μετά από απουσία πολλών ετών. Αναμένεται, λοιπόν, να είναι ένα εκρηκτικό “double bill” live, που θα απογειώσει μουσικά όλους όσους το απολαύσουν εκείνη τη βραδιά. Η έναρξη της συναυλίας υπολογίζεται στις 21.00.

Θεσσαλονίκη – Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012 – GAIA LIVE

Double bill live με τον Jay-Jay Johanson
Doors open: 21:00
Είσοδος: 12€ (προπώληση), 15€ (ταμείο)
Σημεία προπώλησης : Ticket House / Lotus Record Store / Rover Bar
Η προπώληση ξεκινάει τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου.

Οι Gravitysays_i σε δύο φθινοπωρινά live

Οκτώ μήνες πέρασαν από την τελευταία φορά που απολαύσαμε τους Gravitysays_i στη σκηνή του Gagarin 205, παρέα με το αθηναϊκό γκρουπ των Misuse, ενώ αμέσως μετά το γκρουπ αποφάσισε να συγκεντρωθεί στην προετοιμασία του καινούργιου του υλικού. Μαζί με την κυκλοφορία του άλμπουμ “The Figures of Enormous Grey and the Patterns of Fraud”, σε συλλεκτικό βινύλιο, οι Gravitysays_i επανέρχονται με δύο εμφανίσεις μέσα στο Νοέμβριο, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. (περισσότερα…)