Οι Yellow Slots και τα «έξυπνα» τηλέφωνα! Το ambient duo βιντεοσκοπεί στο σκοτάδι..

Οι αθηναίοι Yellow Slots, ένα ηλεκτρονικό, λιτό μουσικό σχήμα αποτελούμενο από τον Κυριάκο Μουστάκα (a.k.a Sundayman) και τον Δημήτρη Αρώνη (Moa Bones, Modrec κ.α.), ενδίδουν στη γοητεία των κοσμικών, απόκοσμων ή επινοημένων εικόνων γύρω τους, δίνοντας μορφή στο remix τους για το κομμάτι “You’ll never know” του Sundayman. Κλείνοντας το φως και δυναμώνοντας τον ήχο, αιχμαλωτίζουν την δική τους οπτική πραγματικότητα στον φακό ενός i-Phone.

Στις 27 Μαρτίου 2013, το ρεμιξαρισμένο “You’ll never Know” που συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο “Retronome Remixed” digital compilation αποκαλύπτεται στην οθόνη του YouTube. Πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες για την ψηφιακή μουσική συλλογή “Retronome Remixed” που βασίζεται στο ομώνυμο άλμπουμ “Retronome” του Sundayman. Μέχρι τότε, η συνέχεια επί της ηλεκτρονικής οθόνης καθώς ποτέ δεν ξέρεις τί κρύβεται στο σκοτάδι..

Video Credits:

  • Sundayman – You »ll never know ( REMIX )
  • Composed by Kyriakos Moustakas ( aka Sundayman )
  • Vocals & Lyrics by George Manoloudis
  • Remixed and Produced by Yellow Slots ( D.Aronis & K.Moustakas )
  • Video Shooting by YS
  • Video Production by Inhousemusic records ( Using only 1 IPhone 4S without lights )

 

Links:

Οι Yellow Slots και τα «έξυπνα» τηλέφωνα! Το ambient duo βιντεοσκοπεί στο σκοτάδι..

Οι αθηναίοι Yellow Slots, ένα ηλεκτρονικό, λιτό μουσικό σχήμα αποτελούμενο από τον Κυριάκο Μουστάκα (a.k.a Sundayman) και τον Δημήτρη Αρώνη (Moa Bones, Modrec κ.α.), ενδίδουν στη γοητεία των κοσμικών, απόκοσμων ή επινοημένων εικόνων γύρω τους, (περισσότερα…)